Merken no image

10 juli 2010 | Gonnie

0

Finale-inhaker Dirk: ‘Dat wordt smullen morgenavond’

Het bureau van Dirk had een mooie inhaker liggen voor het geval Nederland morgen tegen Duitsland de finale zou spelen, maar er is er gelukkig ook één voor de wedstrijd tegen Spanje. In deze versie staan een leeuw en een stier tegenover elkaar.

Er zijn ook bijpassende producten in de aanbieding: vlees en kolen, en natuurlijk allerlei biermerken.

Laten we hopen dat Paul de octopus ongelijk heeft, en de rangorde in het dierenrijk de stand inderdaad gaat bepalen.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief