Merken no image

10 juli 2010 | Gonnie

0

Finale-inhaker Heineken: “Nog eentje”

Heineken plaatst vandaag weer een zeer eenvoudige inhaker met de ambigue tekst: “Nog eentje”, als opvolger van de “Tot de bodem” inhaker op de dag van Nederland-Brazilië.

True. En extra toepasselijk gezien het tijdstip van de wedstrijd. Een groot aantal mensen zal maandagochtend met een kater op werk verschijnen, en laten we hopen dat die dan van de vele ’nog eentjes’ komt.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief