Merken no image

10 juli 2010 | Gonnie

0

Finale-inhaker ING: “1 groot gekkenhuis”

ING komt vandaag met de laatste of één na laatste ‘leeuwen-in-dialoog’ advertentie. De samenwerking met Leukwerkt is bijna ten einde, en zo leuk zijn de inhakers ook niet meer.

Natuurlijk hoeft er nog maar één potje gewonnen te worden, en dan wordt het inderdaad één gekkenhuis.Voorheen zaten er vaak nog ambigue uitdrukkingen in de inhakers verwerkt die het leuk maakten, maar ook deze is weer een beetje saai.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief