Onderzoek no image

11 juli 2010 | Gonnie

0

Additionele WK-omzet supermarkten nu 70 miljoen

De afgelopen vijf weken is er ruim 120 miljoen euro aan additionele omzet in de supermarkten behaald. Dit komt door het WK en door het mooie weer. Hierdoor zijn ook meer Nederlanders in eigen land. De omzet die puur door het WK komt, wordt geschat op ongeveer 70 miljoen.

GfK verwacht dat deze week, de week van de halve finale en de finale, de omzet topper gaat worden voor de supermarkten. De voor de start van het WK geprognotiseerde additionele WK omzet van € 50 miljoen zal wellicht worden verdubbeld.
 
De tompouce-index loopt nog licht op. Bijna 1 op de 25 huishoudens heeft de afgelopen week tompouces gekocht. Ter vergelijking: op Koninginnedag kocht 1 op de 7 huishoudens een oranje tompouce, wellicht dat dit afgelopen weekend, of hopelijk morgen, geëvenaard gaat worden.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief