Bestedingen no image

11 juli 2010 | Gonnie

2

Run op WK-producten bij Bol.com

In aanloop naar de finale ziet Bol.com een grote stijging in de aankoop van WK-producten. Veel Nederlanders bestellen op de valreep nog een tv om te zorgen dat zij optimaal de finale kunnen beleven en ook sfeerverhogende artikelen als cd’s en dvd’s doen het goed.

De afgelopen week liet bijvoorbeeld de WK-cd van 538 een verdubbeling in verkopen zien, hiermee staat het nummer bovenaan in de top 10 van meest verkochte WK-producten. Met het oog op de huldiging schaffen mensen ook alvast een oranje camera aan.

Voor de periode na de finale staan ook al de nodige producten op de planning. Zo verschijnt er een dvd met de hoogtepunten van dit WK en zullen er sowieso drie boeken bijkomen die verhalen over dit Oranje. De verwachting is dat deze producten ook bijzonder goed zullen verkopen. 

De campagne van Bol.com richtte zich op een virtuele WK-polonaise. Hierin lopen een kleine 7.000 mensen mee in een stoet naar Zuid-Afrika en terug. Voor aanvang van het WK werd gehoopt op 10.000 deelnemers.Tags:

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op Run op WK-producten bij Bol.com

 1. bert odekerken :

  waar kan ik z’n t-shirt kopen met BERTJE erop. graag een reactie terug
  Gr. B

 2. dennis :

  op heineken.nl vanaf morgen (donderdag) zijn ze tijdelijk te krijgen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief