Merken no image

12 juli 2010 | Gonnie

0

Albert Heijn deelt dinsdag Beesie cups uit

Albert Heijn deelt morgen in alle winkels de Beesie cup uit. De supermarktketen vindt dat we trots mogen zijn op de prestaties van het elftal en geeft daarom dit extraatje gratis aan elke klant.

Alleen de Amsterdamse filialen doen mee, maar goed, daar is morgen een groot deel van de Nederlandse bevolking te vinden. Let wel op: want het kan zijn dat de Albert Heijn op sommige locaties dichtgaat.

Volgens woordvoerder Anoesjka Aspeslagh gaat het filiaal aan het Museumplein sowieso tijdens de huldiging voor een aantal uren dicht. Voor de filialen aan de grachten wordt dit morgen besloten.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief