Merken no image

12 juli 2010 | Gonnie

0

Amstel: ‘Wat ons betreft komt er morgen gewoon een tocht’

Amstel, van wie we tijdens dit WK weinig hebben gehoord behalve een hele vroege commercial, vindt dat er gewoon een tocht moet komen morgen. Met wat Amstel logo’s in Amsterdam Centrum geeft het biermerk aan welke kroegentocht je zou kunnen maken.

‘Amstel bedankt onze jongens voor een geweldig WK! En omdat er ook over een tweede plek genoeg valt na te praten, geven we graag een voorzetje waar je dit het best kunt doen.’Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief