Merken no image

12 juli 2010 | Gonnie

0

Nike: “Als je alles geeft, verlies je niets”

De bijbehorende advertentie stond vandaag in Sp!ts, en toen wist ik nog niet zo goed wat ik ervan moest vinden. Maar de commercial maakt het een en ander duidelijk. Wel heel erg poëtisch, maar wel mooi. Mooi ook met Sneijder en van Bronckhorst in de hoofdrollen. En is het de stem van Ruud?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GksKtyFkMCU]

“Nederland heeft hier zo lang op gewacht.
Het moment waarop ego’s zijn vernietigd.
Het verleden werd gewist.
En drieëntwintig spelers hebben gebloed als één.
Een team met één missie. Om af te maken wat ze zijn begonnen.
We kwamen zo dichtbij. Om één ding te leren.
Als je alles geeft, verlies je niets.”

Maar ja, zoals Nike in een eerdere commercial riep:
“Voetbal is pas totaal als je wint”, dat is toch het gevoel dat achterblijft.Tags: , , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief