Merken no image

12 juli 2010 | Gonnie

0

Uitzwaai-commercial van ING

Heel mooi gedaan: in de commercial die meteen na de verloren finale werd uitgezonden, zie je de ING-auto precies de andere kant oprijden als in de oorspronkelijke commercial. Vanaf de Tafelberg (die overigens bij Kaapstad te vinden is, en niet bij Johannesburg) rijdt de wagen terug naar Nederland, langs de Masaii die de oranje leeuwen uitzwaaien en een leeuw met een lekke bal in zijn bek.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uvvdt61x0pE]Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief