Merken no image

14 juli 2010 | Gonnie

2

Het Fairtrade WeekNa pakket

Wat een pakkende en snel gemaakte commercial! In een paar seconden zie je een aantal hoogtepunten van het WK voorbij komen. De boodschap klopt natuurlijk ook helemaal bij het sentiment dat juist tijdens dit WK leefde. Zo werd al opgeroepen tot minder gadgets vanwege de afvalberg, of dan in ieder geval je gadgets terug te brengen en ook PWC legde de nadruk op duurzame effecten voor Zuid-Afrika.

Je ziet het shot van een kaal wordend grasveld en zo is het natuurlijk ook. Wat kan Zuid-Afrika nog met die nieuwe stadions? Heeft het WK het land wel iets opgeleverd? Fairtrade geeft in ieder geval aan ook na het WK in Zuid-Afrika aanwezig te zijn, en introduceert het WeekNa pakket: ‘vol Zuid-Afrikaanse producten.’ Nice.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sr2TfXZsxN0]Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op Het Fairtrade WeekNa pakket

 1. moulen :

  L.S
  Hoe bestel je het weekna pakket en wat kost het?
  Groet M.Moulen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief