Merken no image

15 juli 2010 | Gonnie

0

Acties die het net als Oranje nét niet haalden

ING had een commercial klaarstaan voor als het Nederlands elftal kampioen zou worden. Maar omdat er alsnog een huldiging plaatsvond, werd de commercial alsnog uitgezonden. Er zijn echter ook een aantal acties die al achter de schermen klaarstonden, maar het dus nét niet hebben gehaald, schrijft De Telegraaf.

TNT wilde bijvoorbeeld een kampioenszegel uitbrengen in het geval dat de wereldcup naar Nederland werd gehaald. Deze postzegels zijn dus niet in productie genomen, maar volgens een woordvoerster waren de kosten voor de voorbereiding minimaal.

Een bedrijf dat wel met een voorraad zit, is de Dokkumer Vlaggencentrale. Hier liggen nog 2.500 kampioensvlaggen in het magazijn. Er zijn er voor aanvang van de finale ook tienduizend van verkocht, dus de centrale is niet het schip in gegaan. Op de website vraagt het bedrijf om tips voor de bestemming van de vlaggen. Helaas wel per mail, wat jammerlijk ouderwets.

Perry Sport en Nike hadden afgelopen maandag borduurmachines gereserveerd om de officiële shirts van kampioenssterren te voorzien. Klanten die eerder een shirt hadden gekocht, konden alsnog in de winkel een ster boven het KNVB-logo laten borduren. Ook de kampioenenkorting die Perry wilde geven, is van de baan. In plaats daarvan geeft Perry deze week Oranjeheldenkorting.

Tot slot zag ik in dezelfde ING-commercial een gouden pletterpet. Blijkbaar vond Heineken dat deze ook gewoon gebruikt konden worden. Niet een kampioenenpletterpet dus, maar een Oranjeheldenpletterpet.
Iemand nog aanvullingen van mooie kampioensacties die helaas op de plank zijn blijven liggen?Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief