Merken no image

15 juli 2010 | Gonnie

0

ING neemt afscheid van een succesvol WK

Eigenlijk zou het vervolg op de eerste uitzwaai-commercial alleen uitgezonden worden wanneer Oranje wereldkampioen was geworden. Maar omdat er alsnog een tocht door de grachten kwam, was de commercial alsnog relevant door de beelden van de huldiging. Er is overigens ook een gouden pletterpet in te zien. De commercial wordt vanavond voor het eerst uitgezonden op TV.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Kmvsvl-zH3g]

Volgens ING is het WK niet alleen succesvol geweest voor de spelers zelf. Ook de WK-campagne van de nieuwe hoofdsponsor is met goede resultaten afgesloten. De inhaakcommercials zijn hoger beoordeeld dan welke commercials dan ook en ook de acties hebben allemaal boven target gescoord, vooral het tafelvoetbalspel was een hit. Op Hyves hebben 80.000 leden hun profiel gepimpt met het ING Oranjeprofiel.

Kortom: er is zeker sprake van een activatie van het sponsorschap. Als het goed is, komt De Telegraaf nog met resultaten over welke merken men associeert met het WK, dan kunnen we zien of de bank is gestegen in de ranglijst.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief