Inspiratie no image

15 juli 2010 | Gonnie

1

Spelers Oranje bedanken Nederland

Er staat vandaag een bijzondere advertentie in De Telegraaf. De spelers van het Nederlands Elftal hebben – geheel op eigen initiatief – een inhaker laten maken en plaatsen waarin ze Nederland bedanken, volgens hen ‘de beste supporters van de wereld’.

De advertentie had volgens mij een behoorlijk stuk mooier gekund, maar dat het gebeurt, is natuurlijk wel uniek.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Spelers Oranje bedanken Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief