Merken no image

18 juli 2010 | Gonnie

0

De Praxis Rouwafvalzak

Er zijn een paar opvallende inhaaktrends dit jaar. Eén ervan is het inhaken op het feit dat het WK voorbij is, zoals Fairtrade doet met het WeekNa-pakket. Verder is er de roep om de afvalberg te verkleinen, waarop Albert Heijn reageerde door de beesies retour te vragen.

Praxis voldoet aan beide trends, want deze bouwketen adverteerde met de Rouwafvalzak. Een bouwafvalzak van 1.000 liter waar je al je WK-gadgets in kunt dumpen. En dat maar voor EURO 88. Leuk. Je hoeft alleen maar te bellen en de zak wordt opgehaald. En het mooiste is: 60% wordt gerecycled.

Klik op het plaatje om te vergroten. En hier kun je luisteren naar de radiocommercial. Daar komt de (mijn) hele lijst van WK-gadgets nog een keer in voorbij.Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief