Merken Schermafbeelding 2014-03-18 om 18.42.37

27 september 2010 | Gonnie

0

Dirk had gehoopt op ruzie met FIFA

Dirk en bureau XXS hadden gehoopt dat de awardwinnende ‘Fifa Dirk’ inhaker de woede van de FIFA had veroorzaakt. Er lag namelijk al een vervolg-inhaker op de plank: ‘De FiFa stuurt een legertje advocaten op ons dak. Zonde, dat kan een stuk goedkoper.’

Let ook op de tekst bij de prijs van de Zwarte Kip fles. ‘Elders 450,- per uur.’

Dirk FIFA advocatenTags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief