Merken no image

28 september 2010 | Gonnie

0

Alle Prinsjesdag-inhakers van 2010

Op Prinsjesdag zelf schreef ik dat er blijkbaar bezuinigd werd op inhakers. In de dagbladen was het die derde dinsdag van september nogal karig gesteld met creatieve uitingen. Maar in de loop der dagen zijn er toch nog een aantal bijgekomen, voor een groot gedeelte keurig bijgehouden door Reclamewereld. Hier dus het totale overzicht.

Natuurlijk was er de Dirk van de Broekriem-uiting en de bijbehorende viral, die naar mijn smaak iets te lang is en teveel lijkt op het filmpje van vorig jaar

En de online campagne van SNS, waarbij .bone ons nog even duidelijk maakt dat er zeer creatief gebruik werd gemaakt van de mogelijke posities op Telegraaf.nl: de layar-ad communiceerde met de andere posities.

De dag na Prinsjesdag verschenen ook nog onderstaande uitingen van Croma en Delta Lloyd, en een inhaker van Fiat, die ik helaas niet kan terugvinden.

Tot slot waren er ook nog de vergezochte Prinsjesdagkorting van Perry Sport, ‘prinsheerlijk vanuit Den Haag’ vliegen met Transavia, de Printjesdag van Wehkamp en een flauwe en niet zo vaak bekeken viral van Domino’s pizza over de waxinelichthoudergooier.

Heb ik nog iets gemist? Oja, de HEMA-advertentie op woensdag had een inhaker kunnen zijn vanwege de timing. Maar er wordt zowel in het beeld als in de tekst op geen enkele manier verwezen naar Prinsjesdag.



Tags: , , , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief