Merken Bavaria inhaker vertrek Jan Peter Balkenende

14 oktober 2010 | Gonnie

0

Bavaria bedankt Balkenende

Er werd vandaag al veel over gesproken: deze inhaker van Bavaria. Deze kan natuurlijk niet ontbreken in het blogarchief. Bavaria zag blijkbaar een link met merk en het afscheid van Jan Peter Balkende, en wel in de vorm van Bavaria City Racing.

Om deze link te maken, gebruikte bureau Selmore een vijftal afbeeldingen van onze oude minister-president in snelle auto’s. Toevallig mocht hij gisteren tijdens zijn laatste dag ook nog even in een gevleugelde Merc rijden, dus dat thema was bij de consument in ieder geval top-of-mind.

De link wordt in de tekst gelegd door een tweetal mooie voorbeelden van ambiguïteit, de favoriete inhaaktool van reclamemakers. ‘Bestuurder’ verwijst natuurlijk zowel naar Bavaria City Racing als naar de twee regeerperioden van Jan Peter. En ditzelfde gebeurt bij de belofte om opvolger Rutte op een ‘rondje’ te trakteren.Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief