Inspiratie no image

5 november 2010 | Gonnie

0

Krijg nou tieten en steun Pink Ribbon

Woensdag kreeg ik een bericht van een nieuwe follower: @titshirt: een shirt waarmee je als man eindelijk ook een paar echte tieten kunt hebben. ”Z’n eigen tieten. Niet alleen om ongegeneerd naar te staren, maar ook gewoon om lekker mee te spelen.”

In eerste instantie moest ik hier een beetje om lachen, maar het bleek een actie te voor het goede doel: “Krijg nou tieten en steun Pink Ribbon”. Het account is om duistere redenen inmiddels alweer verdwenen, maar de site bestaat nog wel.

Hoe werkt het? Koop het shirt voor € 15,- en ga voor de webcam zitten. Door middel van een Augmented Reality tag krijg je echte tieten. Schudden maar! Maar: na een tijdje zie je bij één borst een groot litteken. Want wat als je er eentje zou moeten missen?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QufKGbJttss]Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief