Merken no image

15 november 2010 | Gonnie

1

Guerrilla-actie Aquafresh tijdens intocht Sinterklaas

In Harderwijk voerde Aquafresh een guerrilla-actie, berichtte Marketing Online vandaag. Tijdens de intocht van Sinterklaas deelden de zogenaamde ‘poetspieten’ tandenborstels uit. Want: “Juist in december, de tijd van pepernoten en chocoladeletters, is het belangrijk dat kinderen goed voor hun tanden zorgen.”

Een relevant moment? Absoluut. En zeker de kinderen die nog geloven, zullen de boodschap van een zwarte piet meteen aannemen. Misschien wel meer dan wanneer ouders vertellen dat je twee keer per dag moet poetsen. Wel erg jammer dat er stagiaires ingezet zijn om voor Piet te spelen. Kromme tenen!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=g9Au5hFYQpE]

Verder vind ik zo’n belerende boodschap niet erg passen op een dag die vooral een feestje moet zijn voor kinderen. Het doet mij een beetje denken aan vroeger toen ik tijdens Sint Maarten een keer bij de plaatselijke tandarts voor de deur belandde. We kregen een tandenborstel. Die deur hebben we de jaren daarna mooi overgeslagen.



Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Guerrilla-actie Aquafresh tijdens intocht Sinterklaas

 1. Marco :

  Ik vind het best een goede actie om te proberen maar zeker niet geweldig zoals hier ook al is aangegeven!

  Ik zie overigens niet direct in waarom de inzet van stagiaires een probleem is, of de stagiaires zijn bij wijze van spreken gedwongen om het doen…maar dat zal toch niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief