Inspiratie Schermafbeelding 2013-11-28 om 19.21.42

27 november 2010 | Gonnie

0

Facebook meets kerstkaart

Mensen sturen nauwelijks meer kaartjes… Terwijl het zo leuk is om er één te ontvangen! En terwijl men wel veel tijd besteedt aan het vertellen over hun leven aan vrienden. Op Facebook bijvoorbeeld. Dus, dachten ze  bij de Swedish Postal Service: waarom combineren we die twee dingen niet met elkaar?

 

Via @luukrosTags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief