Inspiratie no image

31 december 2010 | Gonnie

0

Nieuwjaars-inhakers

Oud en nieuw komt eraan en dat betekent volop inhakers! Deze week met Heineken, De Staatsloterij en de Dierenbescherming.

Heineken
Heineken like

Heineken introduceerde deze week een speciale Heineken Facebook Like voor het nieuwe jaar. Met één klik wens je al je Facebook vrienden een gelukkig nieuwjaar toe. Een laagdrempelige actie en succesvol.

De Staatsloterij

Oudejaarslijst
De Staatsloterij heeft een ultieme Oudejaarslijst met nummer voor oud en nieuw gelanceerd op streaming muziekdienst Spotify. Nummers toevoegen en de gehele lijst beluisteren kan via http://www.oudejaarslijst.nl

Dierenbescherming

Oud en nieuw is een leuk feest, maar niet voor huisdieren. De Dierenbescherming speelt hierop in met uitingen in de krant van Wakker Nederland. Met tips en trucs om huisdieren voor te bereiden op alle knallen van het vuurwerk.
huisdierenTags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief