Merken Plus feliciteert Dierenpark Emmen met jongste Troetel

9 februari 2011 | Gonnie

0

Plus feliciteert Dierenpark Emmen met haar jongste Troetel

Elke keer als ik de Troetel-commercial voorbij zie komen, blijf ik tot en met de laatste seconde gefascineerd kijken. Ik hoop dat dit loyaliteitsprogramma bewust is getarget op meisjes tot en met een jaar of 6. Een pretest heeft neem ik aan aangetoond dat oudere kinderen dingen al snel kinderachtig vinden. Zoveel zoetigheid in 30 seconden!

Maar: voor deze wakkere inhaker, vanochtend in De Telegraaf, heeft iemand – van reclamebureau DraftFCB – behoorlijk op zitten letten. Alarm! We hebben een logische link tussen de gebeurtenis en het merk! Afgelopen zondag is namelijk een baby-olifantje geboren in Dierenpark Emmen.  Zo’n geboorte is een zeer bijzondere gebeurtenis en dus feliciteert Plus de dierentuin “met de geboorte van hun jongste Troetel”.

En om dat te vieren, geeft Plus haar klanten een gratis album bij besteding van €25 euro. Wellicht zijn ze in Emmen wel zo gevleid dat er ook nog een gezamenlijke kortingsactie komt, dan is de cirkel rond.

Plus feliciteert Dierenpark Emmen met jongste TroetelTags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief