Media no image

15 maart 2011 | Gonnie

1

De lentecommercial van De Telegraaf

Over de ‘Denkend aan Holland’ commercial van De Telegraaf zijn zelfs de meest kritische vakmensen positief. En ik moet zeggen: de nieuwe commercial over de lente is he-le-maal true. De Telegraaf claimt al jaren het gesprek van de dag te kunnen bepalen, en met deze commercial haakt de grootste krant er ook zelf op in.

Na de zonnige dagen van vorige week, en de warmere dagen van afgelopen weekend, is ‘de lente komt eraan’ absoluut het gesprek van de dag. Met het gevaar van enorme eigen-winkel-promo beticht te worden: deze commercial raakt de juiste snaar, en is perfect getimed.

Ohja, de timing is ook vanwege de lenteactie. Maandag aanstaande (21 maart natuurlijk) wordt er elke 5 minuten een fiets weggegeven. De actiecode zit zaterdag bij de krant. Of vrijdag als je abonnee bent.



Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op De lentecommercial van De Telegraaf

  1. Frank :

    Denkend aan Holland reclame van de Telegraaf doet mij helemaal niet aan Holland denken maar eerder aan Brabant.
    Gezellig morgens wakker worden met een bakje koffie en eventueel een sigaretje even later door de mooie natuur naar het werk en weer aan de koffie met een praatje over het nieuws van de dag.
    Hollandse zomers ? bestaan niet !! als het ergens mooi weer en warm is in Nederland dan is het in Limburg.
    Hollandse winters ? Welke ? als er winters zijn in Nederland dan is het wel in Friesland en Groningen niet in Holland.

    Stop a.u.b. met de verhollandsing van Nederland je maak je zelf belachelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief