Merken Royal wedding plate KK outlet

13 april 2011 | Gonnie

0

William & Kate wedding plates door KesselsKramer

Als er een koninklijk huwelijk plaatsvindt, dan móet je daar natuurlijk de wedding plates van bemachtigen! KesselsKramer vond de officiele versies echter té tacky en ontwikkelde eigen versies van de borden.

Er zijn 5 designs gemaakt, variërend van ‘It should have been me’ tot ‘Thanks for the extra day off’. De borden zijn een groot succes: in de eerste dagen na de lancering zijn er duizenden aanvragen binnengekomen. Ook een papieren bordje met Will & Kate als stokpoppetjes met daaronder ‘Royal Wedding in an age of austerity’ is een grote hit.

Er zijn meer spoofs op de kitsch memorabilia rondom het aankomende huwelijk, dat 29 april gaat plaatsvinden. Zo is er de Royal Wedding Sick Bag en kun je jezelf onder het mom van ‘Lie back en think of England’ beschermen met Crown Jewels condooms. De laatste zijn trouwens helemaal niet veilig, dus wellicht volgt er nog een baby-boom.

Easyjet organiseerde de ‘I look like a royal’ look-a-like wedstrijd. En BMW stak de draak met de wedding fever, met een advertentie voor de Royal Edition M3 coupé. Deze zou verkrijgbaar zijn in Regal Red, Bridal White en Imperial Blue met Windsor White leren bekleding. Nice. De advertentie werd echter geplaatst op 1 april.

Update 16/4: Ook T-Mobile doet mee in de royal wedding hysterie en maakte een video van de zogenaamde repetitie.

[box]Via: Michael van Os[/box]



Tags: , , , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief