Onderzoek Randstad Oud & Nieuw

21 april 2011 | Gonnie

0

Randstad voorlopige nummer 1 inhaakwedstrijd

Telegraaf Media Nederland onderzoekt dit jaar alle inhakers die in De Telegraaf, Sp!ts en op het online netwerk verschijnen. Van alle inhakers die geplaatst zijn in het eerste kwartaal, is deze van Randstad als beste beoordeeld door het panel van lezers en bezoekers. Men vond deze inhaker  het meest leuk en origineel.

De inhakers worden getoetst op zaken als reclameherinnering, merkcommunicatie en waardering. Maar vooral relevant voor inhakers zijn natuurlijk de zaken ‘spraakmakendheid’‘actualiteit’ en ‘logische link met de gebeurtenis’. Vooral de uiting van Expert na het faillisement van It’s blinkt uit in de laatste criteria.

[slideshow custom=1]

Dit is de voorlopige top 10:
1. Randstad – Oud & Nieuw
2. Expert – Faillisement It’s
3. Dixons – Valentijnsdag
4. Plus – Geboorte olifantje
5. L’Oreal – Doutzen Kroes bevallen
6. Kras – William & Kate
7. Essent – 2011
8. Vodafone – The Voice of Holland
9. Staatsloterij- Goedemorgen jackpotwinnaar
10. D-Reizen – Prijsafspraken reisbrancheTags: , , , , , , , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief