Merken Heineken Bezet jouw plek voor Koninginnedag

27 april 2011 | Gonnie

0

Digitaal je Koninginnedagplek claimen met Heineken en Marktplaats


De ‘bezet’ campagne van Heineken is breder dan alleen uitingen. Je kunt op de site van Heineken digitaal je plek claimen tijdens Koninginnedag. Via Facebook log je in, en je kunt een hotspot zoeken en een vierkant claimen die helemaal van jou is. Ook kun je kijken of de reeds bezette plekken toevallig door vrienden geclaimd zijn. Zelf probeer ik onze – in real life al met tape geclaimde plek – aan de rustige kant van de Brouwersgracht te claimen, maar de kaart werkt niet helemaal mee.

Marktplaats komt met de Vrijmarktplaats: ook hier kun je je plek claimen, nu natuurlijk bedoeld voor jouw kleedje met spullen. Als je je plek aangeeft op de kaart, maak je kans op je eigen marktkraam. Verder kun je gratis visitekaartjes laten maken, zodat men je ook na Koninginnedag nog kan vinden. En er is Oranjeplaats, de app waarmee je kunt zien waar je vrienden zich bevinden en leuke oranjefoto’s kunt maken.

Via: AdformatieTags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief