Merken Cillit Bang - inhaker Ajax - Twente

13 mei 2011 | Gonnie

0

Er is er maar één beter dan Ajax

Deze inhaker zet je even op het verkeerde been. Want Twente voetbalde natuurlijk ook gewoon beter afgelopen zondag.

Maar gelukkig (sorry!) wordt hier het schoonmaakmerk bedoeld. En maakt Cillit Bang zich meteen ook schuldig aan een sterk staaltje vergelijkende reclame.

Simpel en briljant. Wel jammer dat de advertentie alleen is geplaatst in de Metro, op vrijdag nog wel.

Deze inhaakmogelijkheid doet zich maar eens in de paar jaar voor… Waarom dan niet een klein schepje bovenop het budget gooien en de uiting plaatsen in Ajax-krant De Telegraaf? Dan is de impact nóg groter.

P.S. Bolletje wenst juist Twente veel succes. Zie deze leuke inhaker.Tags: , , , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief