Merken D-Reizen vakantiestresstest

6 juli 2011 | Gonnie

2

De Vakantiestresstest van D-reizen

Bij de koffieautomaat heb je rond deze tijd allemaal hetzelfde gesprek: ‘Waar ga jij naartoe op vakantie? En vooral: hoe lang?’ Vervolgens krijg je vaak het antwoord: ‘Nou, ik ga toch altijd tenminste twee weken, want ik heb sowieso een week lang nodig om los te komen van werk.’

Om te voorkomen dat je te kort op vakantie gaat, heeft Fitzroy voor D-Reizen de Vakantiestresstest ontwikkeld. Door middel van ‘echte stress analyse software’ wordt bepaald hoe lang jouw vakantie zou moeten zijn. Je leest of typt mee met objecten die getoond worden en krijgt een stress-score.

Als blijkt dat je meer vakantie nodig hebt dan je daadwerkelijk hebt ingepland, kun je bij D-Reizen kans maken om je (bij D-Reizen) geboekte vakantie te verdubbelen. Hopelijk verdubbelen ze ook je vakantiedagen die je daarvoor nodig hebt.

De Vakantiestresstest is een slimme tool om het vakantievolume te vergroten. Alleen… ik heb gekozen voor de test via het toetsenbord. En ik heb een typdiploma. Ik heb volgens D-Reizen maar 4 dagen vakantie nodig. Dus verdubbel ik hem zelf maar.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op De Vakantiestresstest van D-reizen

 1. Pingback: D-reizen zet de Vakantie-stresstest in als reclamegame | Reclamewereld

 2. First of all I would like to say excellent blog!
  I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind.

  I was interested to know how you center yourself and clear your mind
  before writing. I have had difficulty clearing my mind in
  getting my thoughts out there. I truly do take pleasure in writing
  however it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted simply just trying to figure out
  how to begin. Any recommendations or tips? Cheers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief