Merken Zeeman Frank

17 juli 2011 | Gonnie

2

Zeeman zet Amsterdam Fashion Week te kakken

Volgens Zeeman hoeft mode niet duur te zijn. En waar kun je dat beter bewijzen dan op de Amsterdam International Fashion Week? Een fancy logo, website en persbericht zorgden voor hooggespannen verwachtingen bij de bezoekers. En voor een volle zaal, die de guerrilla-actie gelukkig wel wist te waarderen. Bijna allemaal althans.

Slechts zeven mensen wisten ervan, terwijl maar liefst 30 bedrijven en freelancers maandenlang werkten aan de lancering. De aanwezige bloggers en journalisten kregen een uur voor de show een perskit met achtergrondinfo en de foto’s. Een speciaal ‘virus’ moest ervoor zorgen dat het plan niet voor de show uitkwam.

“Openden de journalisten het bestand voor 3 uur ‘s middags, dan kregen zij een persbericht te zien over de lancering van het merk Frank. Openden zij het bestand na half vier ‘s middags, dan kregen de journalisten het bestand onder ogen waarin de link met Zeeman duidelijk werd en alle achtergrond informatie over de campagne stond.”

Lees op de website van Frank Fashion meer over hoe slim de stunt is bedacht en uitgevoerd. Briljant!

[box]Via @Arrieparrie
Verantwoordelijk bureau: Coz Marketing[/box]Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op Zeeman zet Amsterdam Fashion Week te kakken

  1. Pingback: Zeeman overvalt Amst. Fashion Week met nepmerk ‘Frank’ | Reclamewereld

  2. Pingback: » 3 learnings uit de Zeeman guerrilla-actie – Versereclame.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief