Inspiratie Heineken - Legendary Football

13 september 2011 | Gonnie

1

Legendary football met Heineken

Ter ere van de Champions League komt Heineken met een serie commercials in een interactief Youtube-scherm.  Geweldig gemaakt! Met zelfs een rol voor Clarence Seedorf, die vertwijfeld luistert naar twee ruziende engelen. En voor Ruud van Nistelrooij die zich verveelt in de voorbereiding voor een kopduel. 

Bij de campagne hoort ook onderstaande Romeinse advertentie en de Star Player app. Hiermee kun je tijdens de Champions League wedstrijden meespelen op je mobiel.

De video’s zijn surrealistisch, maar ook grappig. Ze lijken qua stijl wel enigszins op de Heineken Light commercials zoals Snakeskin Jacket, The Perfect Date en Handlebar Moustache.

[box]Via: Popthecampaign en @mrossem[/box]Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Legendary football met Heineken

  1. Pingback: Seedorf, Van Nistelrooij, Buffon en Viera in briljante Champions League-spotjes van sponsor Heineken | Reclamewereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief