Merken Nike Dam tot Dam

15 september 2011 | Gonnie

0

De Nike Friend Booster

Zondag is de Dam tot Dam loop en Nike heeft hiervoor een campagne ontwikkeld met een Facebook app. Met de Nike Friend Booster kun je jouw deelnemende vrienden aanmoedigen. Als je zelf meeloopt, kun je jouw vrienden uitnodigen om jou een boost te geven.

De aanmoedigingen van je vrienden zie je dan op weg van Amsterdam naar Zaandan op een groot scherm. Want: “Op het 13 kilometer punt kun je wat extra support vast goed gebruiken. Als je als deelnemer de meeste boosts van je vrienden krijgt, win je ook nog eens een Nike+ SportWatch GPS en een paar Nike LunarGlide+ 3 iD.

In de app kun je je startnummer invoeren, zodat Nike weet wie je bent. Ook kun je de tijd invullen die je denkt te gaan lopen.
Succes allemaal!Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief