Merken Philips Movember

9 november 2011 | Gonnie

0

Philips steunt virtuele Movember-snorren

In Movember laten mannen hun snorren staan voor het goede doel. Op Movember.nl kun je een profiel aanmaken en geld inzamelen voor de gezondheid van de man, zoals onderzoek naar prostaatkanker.

Philips haakt hier op in met een activatiecampagne waarbij de lijn scheerapparaten wordt getoond. Je kunt er op de pagina een virtuele snor laten groeien en je vrienden hierop laten stemmen.

Op zich een leuke actie met een mooie, logische link. Het is altijd grappig om jezelf en vrienden met een snor te zien. Maar wat collegablogger Dimitri (@D13M) zich terecht afvraagt: “Waarom virtuele snorren? Waarom sponsort Philips niet de echte snorren?” Daar ben ik het helemaal mee eens. Bovendien heb je voor een virtuele snor geen scheerapparaat nodig.

En waarom doen Philips-medewerkers niet mee? Dat zou de steun echt een gezicht geven.

[box]Via: Michael van Os (@MivOs)[/box]Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief