Merken C1000 pietendiploma

10 november 2011 | Gonnie

1

Het Pietendiploma van C1000 vs Albert Heijn

Tineke Schouten is alweer een dag of twee op TV te zien met een nieuwe C1000-commercial. Van de Sinterklaascampagne. In de commercial is te zien dat alleen kinderen met een Pietendiploma het dierenpark in mogen. Kinderen kunnen de opdrachten uit het Pietenhandboek maken en dan krijgen ze het diploma. Waarmee ze gratis entree krijgen voor een aantal Sint-uitjes. Een leuke actie!

Zo leuk dat ze datzelfde idee hadden bij Albert Heijn. Alleen heeft dit diploma minder om het lijf. Kinderen kunnen hier 30 november naar de winkel komen om de Pietentest te doen. Wat je daar aan hebt, is verder onduidelijk. Verder kun je je eigen Pietenmuts knutselen, cadeautjes grabbelen en je schoen zetten.

Ik hoop dat Albert Heijn geen commercial heeft gemaakt rondom het Pietendiploma. Maar aangezien het Pietendiploma daar verder geen waarde heeft, neem ik dat niet aan. Bovendien zit Albert Heijn nog middenin de Disney Originals campagne.

Voorlopig is de stand Tineke – Harry: 1-0.
Al was het maar omdat ze een kleine rol heeft in de commercial.



Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op Het Pietendiploma van C1000 vs Albert Heijn

  1. Pingback: Tineke Schouten heeft vakantie in C1000′s Pietendiploma-spot | Reclamewereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief