Merken Heineken 11-11-11

11 november 2011 | Gonnie

1

11-11-11 inhaker van Heineken

Er is een groot aantal initatieven rondom de bijzondere datum 11-11-11. Maar echt leuke inhakers hebben we nog niet gezien. Vlak na de lunch blikt Heineken echter alvast vooruit naar de borrel, met deze uiting. Misschien is deze geïnspireerd op deze uiting, die gisteren rondgetweet werd. Maar hij is in ieder geval leuk!Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op 11-11-11 inhaker van Heineken

  1. Pingback: Heineken haakt met zes volle glazen in op datum 11-11-’11 | Reclamewereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief