Merken Bolletje pepernoten plu

11 november 2011 | Gonnie

5

De Bolletje Pepernoten Plu

Bolletje deelt deze Pepernoten Plu uit bij de Sinterklaas-intocht aanstaande zondag in Amsterdam. Geniaal! De pepernotenfabrikant is ‘pepernotensponsor’ van de intocht.

Etcetera kreeg de vraag van Bolletje om iets leuks voor Sinterklaas te bedenken na de succesvolle 1 april-grap met het beschuit voor linkshandigen. Wouter Voges, de bedenker, vertelt: “Iedereen die de schetsen van de pepernoten plu zag, moest lachen. Maar toen moesten we natuurlijk nog kijken of de plu ook daadwerkelijk gemaakt kon worden. We hebben een dummy laten maken en Bolletje was meteen verkocht.”

Wouter merkte gisteravond op Twitter al dat de plu een hit wordt. “Mensen vragen nu al hoe ze een plu kunnen bemachtigen. Vanaf maandag gaan we op pepernotenplu.nl een campagne doen. Kinderen kunnen kleurplaten downloaden en inkleuren, en er komt een Repudo-actie.”

Via: @mkouwenhoven en @JOR_ID
Creatie: EtceteraTags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


5 reacties op De Bolletje Pepernoten Plu

 1. Arnoud Vonk :

  Nou, ik denk dat de “bedenker” vorig jaar goed in het Witte weekblad van de Haarlemmermeer heeft gekeken. Daar stond namelijk een foto in van mijn moeder. Die stond namelijk met mijn kinderen met een omgekeerde paraplu langs de Ringvaart toen de Sint met zijn boot in Badhoevedorp aankwam. Was een groot succes want de Pieten deden extra hun best om het strooigoed erin te gooien.
  Erg nieuw is het idee dus niet.

 2. @ArnoudVonk Misschien kun je daarover contact opnemen met Bolletje? Als jij kunt aantonen dat dat inderdaad je moeder is op die foto met een omgekeerde plu hebben ze misschien wel iets lekkers voor haar. Niet geschoten…

 3. Pingback: De Pepernoten Plu van pepernotenfabrikant Bolletje

 4. Pingback: Sinterklaas leeft, behalve onder retailers - Yoshi Tuk

 5. Pingback: Buzzcapture Sinterklaas leeft, behalve onder retailers » Buzzcapture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief