Uncategorized Peugeot - Holland

14 november 2011 | Gonnie

0

Das schönste auf der Welt ist Winter in Holland – Peugeot

Volgens Peugeot hebben we ‘ons laten verrassen door een paar stevige winters in Nederland’. Dit jaar schijnt ons ook een ‘horrorwinter‘ te wachten. Peugeot verwacht dat Nederland een serieuze optie aan het worden is als wintersportland. Bij Peugeot kun je dus op 19 november gratis de wintercheck doen. Als je een afspraak maakt, krijg je een fleecedeken. En je maakt kans op een wintersport. Hopelijk wel in Tirol.

[box]Bureau: Euro RSCG[/box]Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief