Merken Bol.com Sinterklaascadeautjes

15 november 2011 | Gonnie

2

De nieuwe Sinterklaas-commercials van Bol.com

Bol.com heeft nieuwe Sinterklaas-commercials. De vorige commercial, ‘De zak van Sinterklaas’, die al een aantal jaren meeging, was zó briljant dat geen enkele commercial daar overheen kan. En dat lukt de nieuwe commercial dan ook niet. En wat zegt de patiënt op de operatietafel precies? De commercial met de slager vind ik grappiger, omdat deze situatie nog net iets absurdistischer is.

[box]Bureau: Etcetera
Via: @FLINKZIJN[/box]

 Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op De nieuwe Sinterklaas-commercials van Bol.com

 1. Pingback: Sinterklaas leeft, behalve onder retailers - Yoshi Tuk

 2. jan :

  Geachte Mevrouw/Meneer,

  ik vroeg mijn af of u de bol.com reclame van sinterklaas kan aan passen want hij is nog steeds niet leuk maar ongepast zeker als rond die tijd kinderen er naar kijken want ik heb hem namelijk gezien op 10-11-2012 op rtl4 waar neer er nog kinderen wakker zjn zend hem dan op een laate tijstip uit rond een uur 22.00 dan is het leuk voor iedereen of maak er een tekenfilm versie van dat is te doen.

  met vriendelijk
  de heer j den held

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief