Merken Inhaker Dirk Rutte Obama

29 november 2011 | Gonnie

4

Rutte bezoekt Obama met een Dirk-tas

Om eerlijk te zijn, begreep ik de strekking van deze inhaker niet meteen. Gelukkig wist @xxsjose mij te vertellen dat Rutte vanavond Obama bezoekt om over de schuldencrisis te praten. En dus met oplossingen komt. In de vorm van een tas vol met Dirk-boodschappen. Hopelijk is dit thema bij de rest van Nederland wél het gesprek van de dag. Want dan is deze inhaker geweldig.

Door: XXSTags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


4 reacties op Rutte bezoekt Obama met een Dirk-tas

  1. Het schijnt dat sommige critici van het kabinetsbeleid iets héél anders zien in deze inhaker van Dirk: de grootgrutter zet premier Rutte neer als ‘boodschappenjongen van het Witte Huis’… Dat je het maar weet ;-)

  2. Pingback: XXS: HET KLEINSTE GROTE BUREAU

  3. Pingback: Media Report : Inhaken op de troonafstand: wat mag wel, wat mag niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief