Merken Amstel Rijmpiet

2 december 2011 | Gonnie

0

Amstel Rijmpiet maakt live gedichten op maat

Vanmiddag kun je bij op de Facebook-pagina van Amstel gedichten aanvragen. Geef aan voor wie je een gedicht wilt, welk cadeau je geeft en waarom, en de Rijmpiet schudt er zo eentje uit zijn mouw.

Onderstaand gedicht is voor mijn vriendinnetje Ragna (ook wel bekend van het inspiratieblog Dit is Dik), die stress heeft op haar werk, van improvisatietheater houdt en verliefd is. Daarom krijgt ze condooms. Of condomen, want dat rijmt beter.

De Rijmpiet is wel ambitieus met z’n abab-rijmschema. Echt lekker loopt het gedicht niet.

[box]Bureau: Doom & Dickson[/box]Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief