Merken Telfort Ex-miljonair Fair

9 december 2011 | Gonnie

0

De ex-miljonair Fair van Telfort

Een aantal weken geleden stond er al een inhaker van Telfort in de Miljonairbijlage van De Telegraaf. Hierin kondigde Telfort de Ex-miljonair Fair aan. Met: ‘Van kaviaar naar kant-en-klaar, Van miljonair tot krantenjongen en Leven zonder butler.

Eerlijk gezegd dacht ik dat het een gimmick was. Een geniale inhaker, maar meer niet. Maar nu de Miljonair Fair echt van start is gegaan, blijkt Telfort hier ook echt aanwezig te zijn. Gisteren opende Hans van de Berg de stand. De genoemde cursussen worden ook daadwerkelijk gegeven, zoals: ‘Van een X5 naar lijn 5, alle ins en outs van het OV.’ Briljant.

 

Bureau: N=5Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief