Merken Piper Heidsieck Het aftellen is begonnen

13 december 2011 | Gonnie

0

Het aftellen is begonnen – Piper Heidsieck

Normaal gesproken zou het echt nog te vroeg zijn om in te haken op Oud & Nieuw. Maar hier heeft iemand goed zitten opletten en haakt in op de bijzondere datum van vandaag: 13-12-11. Mooie ambigue copy ook: ‘Het aftellen is begonnen’.

Die iemand is overigens @michaelmaaskamp. Hij heeft geprobeerd contact te krijgen met Piper Heidsieck, maar nog zonder resultaat. Een mooi voorbeeld dus van een C2C-inhaker.Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief