Merken Heineken - Sunrise

29 december 2011 | Gonnie

0

Heineken – Sunrise belongs to moderate drinkers

Ok, deze video is alweer bijna oud nieuws, maar ik heb nu eindelijk een smoes verzonnen om hem hier te kunnen plaatsen. Ik vind het spotje fantastisch, maar het is geen inhaker. Je kunt hem het hele jaar door plaatsen, er is namelijk geen enkele verwijzing naar een actuele gebeurtenis.

Nu begreep ik van @KAFygi dat de spot op 30 en 31 december op tv te zien zal zijn. Waardoor de suggestie wordt gewekt dat het een inhaker is op Oud & Nieuw. Daar wil ik in dit geval graag aan mee doen. De ‘social networking since 1873′ werd vorig jaar immers ook gezien als inhaker.Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief