Inspiratie KPN brand Vodafone

4 april 2012 | Gonnie

1

‘KPN helpt je uit de brand’ is herhaalde hoax

De abri met de tekst ‘KPN helpt je uit de brand’ is natuurlijk hartstikke fake. Je kunt niet zo snel een abri designen, laten drukken, verspreiden en plaatsen.

Bovendien komt de abri ons inhaaklovers ook wel heeuul bekend voor. En wel van een eerdere fake abri.

Maar: wie heeft ‘m gemaakt?

Wellicht is het wel weer Joost, van Action This Day, die ook de vorige abri-grap maakte. Ik kreeg namelijk om 13.31 uur al een mention van @Twitthisday: inhakertje over de brand bij Vodafone! Lekker goedkope reactie van KPN :) https://t.co/PNcdCAux.

Dit account heeft al een aantal tweets over de inhaker geretweet. Heel trots.
Update: en ook deze post.Tags: , , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


1 reactie op ‘KPN helpt je uit de brand’ is herhaalde hoax

  1. Pingback: De ene zijn dood, ……. | RECLAMEPRAAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief