EK 2012 Bavaria V-Dress

18 april 2012 | Gonnie

10

De EK-gadget van Bavaria: de V-dress

De nieuwe gadget voor het EK 2012 van Bavaria is de V-dress. De V-dress is door de modezussen Truus en Riet Spijkers ontworpen. De V staat voor de V-hals en voor Victory, ‘voor de maximale steun van vrouwelijk Nederland om de overwinning te behalen. Dress for Victory!’

Ik werd gisteren door @MartijnKonings al geattendeerd op een tweet van Peer Swinkels. En blijkbaar heeft De Telegraaf de primeur gekregen, net als twee jaar geleden.

Aan de ene kant is het jammer dat Bavaria weer met een jurkje komt. Vorig jaar was het supervernieuwend, daarom is een herhaling een kleine teleurstelling. Aan de andere kant start het biermerk nu een traditie, en kan het de vrouwelijke voetbalfan nu echt claimen. Zoals Heineken dat met het hoofd van de oranjesupporter doet. Slim dus.

De jurk zelf vind ik best mooi. Hij zit waarschijnlijk flatteuzer dan de Dutch Dress.

De V-Dress is vanaf 7 mei in de supermarkt te verkrijgen. De jurk is samen met 6 flesjes Bavaria verpakt in een stijlvol tasje voor EUR 9,99.
Voor diegenen die op Koninginnedag al stijlvol in Oranje voor de dag willen komen worden er in totaal 1.000 unieke, genummerde V-Dresses weggegeven op vrijdag 20 april. Die dag wordt er om 20:00 uur in de PC Hooftstraat in Amsterdam en om 17:00 uur op de Markt in Eindhoven een speciale tijdelijke V-shop geopend.Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


10 reacties op De EK-gadget van Bavaria: de V-dress

 1. Je had al iets in die geest voorspeld. Ik vind het jammer, een verbeterde 2e in plaats van een flitsende eerste…. Thanx voor je voordracht, zet aan tot nog meer creativiteit.

  • gonnie :

   Mee eens, net zo scherp als je vraag gisteren! :)
   Aan de andere kant is het domein ‘jurkjes’ nu wel helemaal van Bavaria, hiermee claimen ze de vrouwelijke oranjefan. En dat is een goede markt om te hebben.

 2. Santhi :

  Waar is de pop-up store in Amsterdam?

 3. Anne :

  PC Hooftstraat 94 (Di Dato), volgens de website van Dani Bles.

 4. Ze zouden jou als inhaakkoningin er eentje op een presenteerblaadje aan mogen bieden !

 5. Fleur :

  Ik ben ook de eigenaar van de hippe V-dress alleen moet ik zeggen dat ik heel teleurgesteld ben. Ik heb deze bij de gall & gall gekocht en toen ik hem uit de verpakking haalde zag ik dat er op het oranje gedeelte witte vlekken zitten en op het blauwe gedeelte een hele grote soort “vetvlek” ik heb het jurkje gewassen maar de vlekken gaan er niet uit. Zo trek ik hem in ieder geval niet aan, maar de gall & gall zegt dat zij er niets aan kunnen doen en ik bij bavaria zelf moet wezen. heel jammer..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief