Inspiratie Newsjack Oranje Kampioen

25 april 2012 | Gonnie

9

Maak je eigen nieuwshoax met Newsjack.in


Wat ontzettend VET! Met Newsjack.in kun je een nieuwssite naar keuze wijzigen. Bijvoorbeeld de New York Times, of CNN. Of De Telegraaf natuurlijk, dat wordt smullen.

Werkelijk elke site is op deze manier te jacken. Je hebt geen Photoshop-skills nodig, maar past eenvoudig plaatjes, koppen en teksten aan.

Het project heeft allemaal nobele doelstellingen en academic purposes. Blablabla. Ik zie vooral veel practical jokes en hoaxes voor me. Fantastisch.Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


9 reacties op Maak je eigen nieuwshoax met Newsjack.in

 1. Pingback: Maak je eigen nieuwspagina met Newsjack.in « NewsJacking

 2. Pingback: Maak je eigen nieuwshoax met Newsjack.in | Kinderen en interactieve media | Scoop.it

 3. Pingback: Hack een krant en wijzig het nieuws « Manssen.nl ~ "It's all in the Cloud!"

 4. Pingback: Maak je eigen nieuwshoax met Newsjack.in – Verse Reclame « onderwijsRSS

 5. Ik ging vroeger in de sneeuw met m’n zusje op de Bike naar school . Dus we fietsen en even later zag ik dat m’n zusje kpt hard op d’r bek was gevallen dus ik wilde d’r helpen dus remde ik m’n Bike was ik zelf ook vies gepleurd op m’n bek

 6. IS ook actief in Amsterdam. Vanmiddag zijn tientallen mensen aangevallen in Amsterdam door strijders van IS.

 7. Rutger :

  Jihadist wordt omsingeld in trein op Amsterdam Centraal. Geeft zicht nog niet over. Zegt dat ie een bom draagt. Wordt vervolgd.

 8. Rutger :

  Jihadist schreeuwt meerdere malen: Allahu Akbar!!!!!

 9. Vandaag 13 juni 2016 om 9 uur pleegt isis een aanslag in Amsterdam Zuid-oost er zijn 103 doden gevallen en 150 gewonden. Onze gedachtrn lichen bij de nabestaanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

 • Tweets

 • Partner

 • Advertentie


 • Nieuwste artikelen

 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 • Link Love

 • Archief