EK 2012 TUC Oehhh kussen

21 mei 2012 | Gonnie

5

Het Oehhh!-kussen van TUC

Na het kratkussen in 2010, heeft TUC nu het Oehhh!-kussen. Om het EK nog spannender te maken.

Want: het geluid Oehhh! komt uit het kussen op het moment dat je naar voren leunt of van de bank afspringt. En dat doe je natuurlijk vooral als het spannend wordt. Een schot op doel, een bal net naast of een redding van de doellijn… Oehhh!

Fantastisch.

Het Oehhh!-moment is doorgevoerd in de hele campagne van TUC. 75% van de Nederlanders schuift tijdens een spannend moment naar het puntje van zijn stoel. En 87% van de Nederlanders roept Oehhh! op net-niet-momenten. Waar we er hopelijk niet te veel van zullen hebben het komende EK.

TUC heeft onderzoek gedaan naar de wedstrijden die de meeste spannende net-niet-momenten hadden. Dit was de wedstrijd Nederland-Italië tijdens het EK 2000, met de meeste gemiste Nederlandse kansen  tot nog toe: 10 stuks. In deze wedstrijd, inclusief penaltyserie, miste Nederland alleen al vijf strafschoppen…

Vaste Veronica-commentator Hans Kraay jr. gaat in de weken voor het EK en rondom de wedstrijden van Oranje in op de meest opvallende OEHHH!!! momenten van het Nederlands Elftal op een EK.

TUC doet ook mee met de trend van het scoren van een EK-hit.  Dries Roelvink (Roehhh!lvink?) zingt namelijk het Oehhh!-lied. En wel op een beroemde Kozakkenmelodie. Yes, er wordt dus ingehaakt op de gastlanden! Wie de TUC Facebookpagina liket, kan het lied gratis downloaden.

[box]Het TUC OEHHH!!! kussen is van woensdag 30 mei tot en met woensdag 6 juni exclusief verkrijgbaar bij C1000 bij aankoop van drie TUC producten.
Door: Draftfcb[/box]



Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


5 reacties op Het Oehhh!-kussen van TUC

  1. Gijs :

    Linkje naar de Facebook pagina doet het niet, volgens mij moet dit zijn;
    http://www.facebook.com/TUCNederland

  2. Pingback: Juichbandjes, Geluksvogeltjes, Brullies, Oehhh!-kussens en EK-jurkjes | Scriptgirl.nl

  3. marlies :

    kun je nog aan zoc’n ooooeeeehhhh kussen komenk?

    Groeten Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief