EK 2012 ING winstcommercial

26 mei 2012 | Gonnie

0

De winstcommercial van ING

Het is wat prematuur, maar ING heeft er vertrouwen in en heeft een commercial gemaakt voor ‘áls…’. Mocht Nederland winnen morgen tegen Hongarije, dan wordt deze alvast uitgezonden.

Persoonlijk had ik de commercial op de plank laten liggen tot de groepsfinales, als de oranjekoorts wat meer is opgelaaid. Maar het bijdragen aan de oranjekoorts is misschien ook juist wel het doel van deze commercial. Want: wat nou áls…?

 

 Tags: , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief