EK 2012 Kruidvat De Gijpvogel

3 juni 2012 | Gonnie

0

De Gijpvogel van Kruidvat

Er werd al een tijd geteased met de Gijpvogel, en nu is ook de commercial online. Verrassend dat Kruidvat met een EK-gadget komt, en zo’n grote campagne.

De Gijpvogel, een Stamgastenfiguur van Toon van Driel en uiteraard geïnspireerd op René van der Gijp, heeft ook een EK-hit gemaakt: het lekker Amsterdamse nummer ‘Gijp die cup’.

Bovendien heeft de Gijpvogel een weblogmet het allerlaatste humoristische voetbalnieuws. Deze website zal ook na het EK in de lucht blijven en het voetbalwereldje kritisch volgen en op de hak nemen. Slim om op deze manier elke dag iets te melden te hebben. Kruidvat is volgens mij de eerste die tijdens het EK iets doet met content.

Op dit moment worden er voor de rubriek ‘Niet lullen maar vullen’ striptekeningen van Toon van Driel gedeeld, waarbij bezoekers suggesties kunnen doen voor een bijbehorende, grappige tekst. Leuk! De winnende teksten worden gepubliceerd in Metro.[box]De Gijpvogel is verkrijgbaar bij Kruidvat, bij aankoop van twee actieproducten.[/box]Tags: ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief