EK 2012 Kratstoel

3 juni 2012 | Gonnie

2

Top 5 opmerkelijke en toch praktische EK-gadgets

Het aantal oranjegadgets wordt elke twee jaar groter. Voor het geval dat je door je oranje bril de bomen niet meer ziet, heeft Achter Oranje deze selectie voor je gemaakt.

1. De oranje iPhone-opener
Voetbal is emotie. En voetbal is bier. Je wilt niet moeten zoeken naar een opener tijdens de wedstrijd. En je telefoon heb je altijd bij je. Voilà: de iPhone-opener. Dat was toch een relevant en zichtbaar EK-gadget geweest voor een bierbrouwer, zou je zeggen.

De iPhone-opener is te koop voor € 14,95, geen verzendkosten

2. De bierkoeler
Voetbal is bier. In een fles die open is, en koud. Bier moet ook vooral koud blijven. Dat doe je in EK-stijl met de bierkoeler van Coen & Sander, het bekende BNN-duo. Keep het koel.

De bierkoeler is te winnen door een slagzin af te maken

3. De kratstoel
Voetbal is bier. En dus lege kratten, die je met de kratstoel gemakkelijk kunt promoveren tot een extra zitplaats.

De kratstoel is te koop voor €15,95, exlusief €6,75 verzendkosten (tot 4 stoelen)

4. De snor
In ’88 hadden onze jongens een snor. De snor bracht ons de titel, dus kan het geen kwaad om er als fan ook één te dragen. Er zijn simpele plaksnorren, een snor aan een zonnebril en een snor voor aan je koude flesje bier. Eigenlijk is deze gadget helemaal niet nuttig, maar het is een mooie inleiding voor nummer 4. Die ook niet zo nuttig is, maar wel opmerkelijk.

De EK-plaksnor is te koop vanaf €2,-, geen verzendkosten

De Zonnesnor is te koop voor €9,95, geen verzendkosten
De Funstache is te koop voor €4,- per set, exclusief verzendkosten

5. De tattoosleeve
In ’88 hadden onze jongens een snor. In ’12 hebben onze jongens een tattoo. De snor bracht ons die titel, dus de tattoo ook. Heb je geen zin in Yolanthe in je zij of een groot kruis op je spierbal? Draag dan deze tattoo, ontworpen door Henk Schiffmacher, in de vorm van een sleeve.


De tattoosleeve van Henk Schiffmacher is te koop voor €8,95, verzendkosten €4,95
Er is ook een tattoeagemouw te koop bij Blokker voor €1,95, verzendkosten €2,99

[box]Dit artikel verscheen eerder op Telegraaf.nl[/box]Tags:

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


2 reacties op Top 5 opmerkelijke en toch praktische EK-gadgets

  1. Leuke EK-gadget. Hoop dat-ie binnenkort in de winkel komt of misschien dat hij afgekeurd is. Ik weet niet. Maar het is een dubbel plamuurmes om te klappen en achterop uiteraard een bieropener voor de mannen.
    Plaatje staat op: http://imageshack.us/f/525/plamuurtje.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief