EK 2012 Bavaria V-dress label

5 juni 2012 | Gonnie

0

Het waslabel ‘Do not wear in stadium’ in de Bavaria V-dress

Bavaria wil niet zeggen wat de motieven zijn achter het geheimzinnige waslabeltje met de tekst ‘Do not wear in stadium’ in het V-dress van de bierbrouwer. Dit meldt Omroep Brabant.

Mogelijk wil Bavaria zich met het labeltje indekken tegen schadeclaims. Officiële sponsors zouden de bierbrouwer dan lastiger aansprakelijk kunnen stellen voor schade, omdat Bavaria immers de draagsters van het jurkje waarschuwen.

In de algemene voorwaarden van een entreebewijs staat dat het niet toegestaan is reclame te maken voor een ander merk dan de officiële sponsors. Maar op het jurkje staat nergens dat het van Bavaria is.

Directeur Peer Swinkels geeft in ieder geval aan: “Het zit er niet voor niets in.”

En gezien de video met Platini zouden we wel weer een beetje ambush van Bavaria kunnen verwachten dit EK.

Dat is het toch juist zonde dat dit label erin zit? Geeft het label dan niet juist aan dat Bavaria zich wel degelijk bewust is van het feit dat eenzelfde stunt als twee jaar geleden – ook zonder een merk op het jurkje – ambush marketing zou zijn?Tags: , , ,

Geschreven door

Gonnie

Gonnie's uit de hand gelopen fascinatie voor inhakers begon toen prinses Amalia werd geboren en ze haar eerste scriptie over inhakers schreef. En zo gefascineerd is ze nog steeds. Gonnie werkt als product manager social bij TMG. Ze houdt van hard lachen en bier drinken - het liefst in die combinatie. En ook van dochter Jente, roze haar, adidas-slippers, Toffifees, Amsterdam en haar huis in Westerpark. Last but not least: ze raakt opgewonden van trending topics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Omhoog ↑

  • Tweets

  • Partner

  • Advertentie


  • Nieuwste artikelen

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Link Love

  • Archief